welcome

Üdvözlök mindenkit az oldalon! A geekpanda.gportal.hu egy gamer, sorozat- és filmmániás lány blogja. Azon felül, hogy filmekröl, sorozatokról olvashatsz véleményt, ajánlót és kritikát, találhatsz itt videojátékokról, youtuberekröl, kütyükröl és programokról is leírást, ajánlókat, kritikákat, és természetesen a véleményemet is magukba foglalják a bejegyzések. Ha szívesen olvasnál valamiről, nyugodtan írd meg! Jó szórakozást, jó olvasást!

 
about me

I am a gamer not because I don't have a life...
...but because I choose to have many!

Pandaa, 22, gamer, sorozat- és filmmániás. Szereti a könyveket, a teát, néha kávézik, húsevő, catlady, szokása néha angolul megszólalni vagy bekeverni kifejezéseket. Egészségtelenül él, néhanapján rágyújt, ritkán iszik alkoholt. Imád írni, festeni és fotózni is. PC-n játszik, néha stream-el, és ha másképp alakul, szoftverfejlesztőnek tanulna... Többet?

 
to do list

Sorozatok:

 • The Big Bang Theory
 • Sherlock
 • Hannibal
 • Wayward Pines
 • Sleepy Hollow
 • Blindspot
 • American Horror Story

Filmek:

 • Alice through the Looking Glass
 • Doctor Strange
 • Arrival
 • Fantastic Beasts and Where to Find Them
 • Inferno
 • Nerve
 • The BFG
 • Snowden
 • Logan
 • Deadpool 2
 • The Nice Guys
 • Nerve
 • The Edge of Seventeen
 • Passengers

Programok stb:

 • OBS
 • Videóvágás Movie Makerrel
 • Royalty Free zenék
 • Discord vs. Teamspeak

Játékok:

 • Subnautica
 • Steep
 • Diablo 3
 • World of Warcraft
 • Overwatch
 • Limbo
 • Mass Effect 2
 • Epistory - Typing Chronicles
 • The Evil Within
 
message me

Bármit is szeretnél közölni, kulturáltan tedd! A nevem Pandaa, nem szerkesztő! Ha bármilyen témáról, filmről, játékról érdekel a véleményem, nyugodtan írd meg, bármilyen témaötletet, tippet szívesen fogadok! Cserét pedig kérj nyugodtan!

 
partners

Ha szeretnél cserét kérni, a chat-ben teheted meg. Különleges feltételeim nincsenek, ha szimpatikus az oldalad, valamint rendezett, nincs akadálya a cserének.Képre vár: senki
Lekerültek!

Reba ~ Anna ~ .

 
information

Az oldalnak egyetlen szerkesztője van. Minden itt található írás, aminél az én nevem szerepel, az oldal tulajdona, az én szellemi termékeim, másolásuk súlyos következményeket vonhat maga után! A képi tartalmak saját szerkesztések, ami nem az én munkám gyümölcse, annak forrása jelölve van. Kulturált viselkedésre szeretnék kérni mindenkit, ha hozzászólást vagy a chat-be írsz, tartsd be az alapvető etikettet!

Nyitás: 2016. 06. 05.
Újranyitás: 2017. 01. 26.
Szerkesztő: Pandaa // e-mail
Téma: BLOG; Videojátékok, filmek, sorozatok, tech, youtube, szoftver...
Tárhely: GPortal
Design: Juci // To know who you are...
Köszönet: Gergő, Niki,

 

 
 
log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HOME

Overwatch live stream Bandival

2017.02.05. 11:41, picipandaa
mert miért is ne?!

Mára két OW stream-et is terveztem, délutánra főleg Arcade-ezni szándékozok, és mivel Bandival lezsíroztam a dolgot, Capture the Rooster-ezünk, mert VELE LEHET! :D Random csapattal siralmas vereségeket szoktam szenvedni... Szóval, akit érdekelne, csattanjon be, invelni is fogunk, úgyhogy lehet csatlakozni a mókához is! Este pedig competitive-ben terveztem játszani, így az még elválik, hogyan, mikortól és meddig, stb...

Szivárvány világ és chest pet

2017.02.04. 18:13, picipandaa
Diablo 3-as kalandozások

Mára egy kis Diablo III-as fejlődgetést terveztünk, illetve haladtunk a season-nel. Ennek örömére pedig találkoztunk egy pet-et dobáló goblinnal, így mindketten gyarapodtunk 1-1 pettel. Akasának a Friendly Gauntlet esett ki, ami olyan, mint Izé az Addam's Family-ből, csak fém. Ami amúgy cuki, nekem is megvan, csak annyira pici, hogy elveszik. Nekem pedig The Mimic, a láda esett ki. Equiped! Muszáj volt, olyan hihetetlenül aranyos! Ahogy rohan, olyan, mintha dobálná az aranyat... majd csinálok róla gif-et! :D

Meg becsattantunk a szivárvány világba, talán csak egyszer voltam ott összesen, akkor is tök máshogy nézett ki. Szerencsétlen virágokat, macikat és pónikat öltünk. Ami hagyján, de egy olyan pónit is találtunk, aminek a nevén kiégtem... és igazából semmi extrát nem akartam ezen kívül.

Blazko kalandjai folytatódnak

2017.02.04. 14:46, picipandaa
ilyen, amikor Akasa belecsap a lecsóba

Tegnap elkezdtük a Wolfenstein: The New Order végigjátszását, és ezúttal Akasára bíztam a nagyját a beszédnek is - mivel bizonyos játékokat ő szeretne végigtolni stream-ben, gondoltam evidens lenne, hogy ő beszél inkább, én meg csak fent vagyok Discord-on, és ha épp szükség van rám, vagy mondanék valamit, megszólalok. Remélhetőleg nem 6 óra alatt végzi ki ezt a részt, és nem két live-nyi tartalom lesz belőle, mint az Old Blood-ból (azon mondjuk nevettem, mikor vége lett a 2. stream-ben a játéknak :D)...

Természetesen, mint minden stream, ez is visszanézhető, és lesz lejátszási lista is, csak még lusta dög voltam megcsinálni. A stream elején egyébként kicsit szenvedtünk, mert az OBS nem akart együttműködni velünk, de a lényeg, hogy megoldottuk a problémát. :) Ha pedig szimpatikus a csatorna, és nem szeretnétek lemaradni semmiről, a feliratkozás mellett kattanjatok a kis harangra is! No, meg persze like-oljátok, ami tetszik! :)

Epistory - Typing Chronicles

2017.02.04. 10:47, picipandaa
röviden a játékról, mielőtt elkezdek vele játszani...

Az Epistory egy kellemes atmoszférával rendelkező, kalandos 'gépelős' játék, ami egy inspirációhiányban szenvedő író történetét mondja el, aki megkéri a múzsáját, segítsen neki megírni a legújabb könyvét.
A játékban mi vagyunk a múzsa. Egy kitalál karakter egy világban, ahol semmi nincs előre megírva. A kalandjaink egy üres oldalon kezdődnek, de hamarosan egyre nagyobb és élhetőbb világ nyílik meg előttünk, ahogy inspirációt gyűjtünk, megoldjuk a rejtélyeket és legyűzzük az ellenségeket. A mozgástól a ládák kinyitásáig és a hősies csaták megvívásáig, minden egyes részlet a játékban csak és kizárólag a billentyűzettel irányítható.
Ahogy fejlődsz és felfedezed a képzeletbeli origami világot, a történet szó szerint kibontakozik az író elméjében, és a szavak mágikus erejének titkai is előbukkannak.

(A leírás steam-ről származik, a fordítás saját!)

Hol láttam előszőr? Lényegében Steam-en jött szembe, és meg is jegyeztem magamnak a róka miatt. Ekkor még nem figyeltem fel rá különösebben, és nem is néztem meg, miről szól, milyen a játék, csak megjegyeztem, hogy van ez a rókás játék. Aztán Bandi említette újra, és tolt is belőle stream-et, aminek hatására megtetszett a játék, így erőteljesen gondolkodtam a beszerzésén, mígnem tegnap végül megvettem.

Miért vettem meg? Nos, főként azért, mert baromi érdekesnek tartom, hogy gépeléssel lehet elérni mindent, legyőzni az ellenfeleket, kinyitni ajtókat, ládákat, eltorlaszolt utat és hasonlók.

Mi az első benyomásom a játékról? Gyönyörű, elképeztően ötletes és egyedi. Tetszik a felépítése mind játékmechanikai, mind grafikai szempontból. Első látásra szerelem. Másfelől pedig mindenképp szeretnék írni róla a későbbiekben, amikor már kicsit jobban belemerültem az egészbe. Bizakodó vagyok, nagy reményeket táplálok a játék iránt, és van egy olyan érzésem, hogy nem fog csalódást okozni.

Hol tudjátok megvenni? Steam-en (de aki esetleg olcsóbban akar hozzájutni, lessen szét allkeyshop-on).

It's loot time again!

2017.02.02. 20:17, picipandaa
miért ne vegyünk lootbox-okat?

Éééééééééééééééés megint lootbox nyitás után vagyok. Igazából jelenleg nem sok mindennel tudok szolgálni, de a héten megcsinálom az első felét a OW-s highlight-oknak, és feltöltöm végre youtube-ra, (ezzel együtt ide is kikerül), no, meg stream-ek is lesznek a hétvégén. Tehát Overwatch és lootbox-ok. Kaptm kettőt, amiből konkrétan semmi nem esett, oké, nem baj, túlélem. Tegnap meg esett egy Mercy skin, megörültem, aztán rájöttem, hogy lényegében már egyszer kinyitottam az eventeset, szóval minek is örülök?! Nyeeeeh... Ma pedig beruháztam 5 ládára. Oké, oké, örülnöm kellene, estek eventes spray-k (a sárkányosakból, lsd. előző poszt), eventes voice line-ok, deeee... Még mindig nagyon szeretném, ha kiesne legalább az egyik legendery skin (D.va és Mei skinjének is egyaránt örülnék), illetve legalább Mercy highlight introja, de Tracer highlight introja is kell, valamint Bastion eventes skinjének is örülnék, mert poén kakassal a vállán...

De miket is nyitottam, amiket mégis megmutatnék? Nos, az egyik egy victory pose, a másik pedig egy skin...