üdvözlő

Üdv itt, a geekpanda-n! Az oldal a yt.com/picipandaa csatorna oldalául szolgál.  Megtalálod itt a csatorna információit, elérhetőségeket, a bemutatkozásunkat, valamint minden fontos listát, mint például, hogy milyen játékokkal játszunk éppen, s mik várhatók a csatornán, emellett a chat szabályzata is elolvasható itt.

picipandaa & Akasa

 

 

 
kik vagyunk

Egy gamer páros vagyunk, akik a való életben is egy párt alkotnak. Stream-elünk és játszunk, hogy magunkat és titeket is szórakoztassuk, kikapcsolódjunk, hogy lássátok, esetlegesen megéri e adott játék, de legfőképpen azért csináljuk, hogy mind jól érezzük magunkat, és legyen egy szuper közösségünk. Szeretjük a retro játékokat, de egyúttal az újakat is. Akasa szereti a stratégiai játékokat is, míg picipandaa az indie-kért van oda nagyon. Alapvetően azonban mindketten mindenevők vagyunk.

Ha szeretnél többet megtudni rólunk, keresd a megfelelő modul, ha pedig a csatornára vagy kíváncsi, az elérhetőségeknél megtalálod az oda vezető linket!

 
elérhetőségek

Lehetőség van támogatásra is, ezt több módon is megtehetitek:

 • Loots: Ingyenes támogatási lehetőség, mellyel futó stream alatt üzenetet tudsz küldeni! Ez ide kattintva érhető el.
 • Streamtip: Két értékhatár közötti összeget küldhetsz üzenettel. A stream alatt csak a neved és az összeget írja ki. Ez ide kattinva érhető el.
 • Streamlabs: Hasonló, mint a Streamtip, ellenben az üzenetet is kiírja, amit írsz. Ez ide kattinva érhető el.
 • G2A: Ha ezen a linkek keresztül vásárolsz játékot a G2a-ról, minimális összeggel támogatod a csatornát is. Ez ide kattinva érhető el.
 
chat szabályzat
 • A stream-ek alatti chat használatának szabályzata, melynek nem ismerete nem ment fel a szabályok betartása alól!
 • Ne hirdess! Evidens, hogy másnál sem a saját, sem más csatornáját nem linkeled, írod le, ha hivatkozol valakire, akkor pedig felesleges a csatornájának a teljes nevét leírni!
 • Ne káromkodj (túl sokat), viselkedj kulturáltan! Veszekedni és egymásnak esni tilos, ahogyan beszólogatni másoknak is! Ne szarozz más videósokat, stream-ereket sem!
 • Ne használj sok emotikont! Maximum hármat írhatsz egybe!
 • Ne írj csupa nagybetűvel, elvégre kiabálásnak számít!
 • Ne flood-olj és ne spam-elj!
 • Ne kérdezd lesz e ez vagy az, illetve, hogy mikor lesz ez vagy az! Nem tudhatjuk előre, mihez és mikor lesz kedvünk!
 • Ne kunyerálj moderátor jogot! Ha szükség van moderátorokra, a barátaim közül kerül kiválasztásra!
 • Ne követelőzz! Ha nem tetszik vagy nem érdekel a játék, amivel éppen játszunk, ne parancsolj ránk, hogy mással játsszunk!

Ha nem tartod be a szabályokat, megszeged valamelyiket, 5 perces némítással vagy akár végleges kitiltással is jutalmazhatunk!

 
pc konfig
PC Konfig

 

 • Alaplap: Gigabyte B85M-HD3 s1150
 • CPU: Intel Core i5-4460 3.20 GHz
 • RAM: 2 x 4 GB
 • Táp: Cooler Master RS600 600W
 • VGA: Asus GTX 750 Ti 2 GB
 • OS: Windows 10
 • Egér: Hama uRage MMORPG
 • Billentyűzet: Mars Gaming MK0
 • Kontroller: Genius MaxFire Grandias 12
 • Headset: SteelSeries Siberia 200
 • Streamer program: OBS Studio
 
információ
Oldalnév GeekPanda
Szerkesztő picipandaa
Kapcsolat yt.picipandaa@gmail.com
Tárhely G-Portál | YouTube
Köszönet Linda | Gergő
Az oldal a picipandaa youtube csatorna honlapja! A csatornán ketten tevékenykedünk, én, picipandaa, és a párom, Akasa! Ha kíváncsi vagy arra, mivel is foglalkozunk szabadidőnkben, látogass el a csatornára, nézd meg a facebook oldalt, valamint, ha tetszik és érdekel a tartalom, iratkozz fel youtube-on, és like-olj facebook-on!
 
log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
news

Ingyenes Demok - 1

2017.03.24. 10:12, picipandaa
http://geekpanda.gportal.hu/portal/geekpanda/image/gallery/1490346818_45.png

Aki járt a GeekPandán korábbi formájában (heh, úgy beszélek erről, mintha évek teltek volna el), esetleg követ youtube-on, az tudja, hogy szoktam demo-kkal játszani. Egyrészt ez egy remek lehetőség, hogy új játékokra bukkanjon az ember, amiket megszeret, és szívesen játszana a teljes verziójával. Másfelől, igazából a legtöbb ilyen "ingyenes" demo-nál lehetőségként van jelen, hogy ingyen kipróbálhasd, lehet támogatni a fejlesztőt/ket azzal, hogy megnevezel egy összeget, legyen az egy vagy akár 10 dollár, ez ránk van bízva. Azon felül, hogy Steamen és Originen is találhatunk ilyen lehetőségeket kisebb játékoktól kezdve a nagyobb nevekig, van egy oldal, ami összegyűjt rengeteg játékot, ami esetleg még Steam Greenlight-on van, folyik róla a szavazás, vagy még esetleg fel sem került oda. Ma ezekről lesz szó.

OBS - leírás, beállítások

2017.03.23. 17:00, picipandaa
http://geekpanda.gportal.hu/portal/geekpanda/image/gallery/1490265316_42.png

Nem egy ember kért segítséget felvevő programmal kapcsolatban, és én mindig ugyanazt tudtam javasolni: Az OBS egy ingyenes program, amivel felvehetsz, streamelhetsz, twitch-csel és youtube-bal egyaránt kompatibilis (valamint még sok más hasonló hellyel), én is ezt használom a kezdetektől. Voltak vele problémák, és sokszor nem érdemes egyből frissíteni a következő verzióra, mert volt már, hogy annyira bug-os volt az egyik verzió, hogy nem nagyon lehetett használni rendesen. Bár ez, a tapasztalataim alapján, megoldódni látszik, én is inkább várok a frissítéssel 2-3 verziót, és csak akkor frissítek, ha problémákkal találkozom. Egyébként én úgy érzem, érdemes frissíteni, hiszen nem a funkciók változnak meg ilyenkor, inkább az optimalizációja lesz jobb, ahogy én tapasztalom…

Doctor Strange - film

2017.03.22. 20:00, picipandaa
Címkék: film
http://geekpanda.gportal.hu/portal/geekpanda/image/gallery/1490192369_35.png

Nem titok, hogy nagy Marvel rajongó vagyok, a bejegyzés pedig nagyrészt a saját véleményemet, rajongásomat foglalja magában. Hihetetlenül vártam a filmet, nem csak azért, mert a Marvel világát felölelő filmek egyre szaporodnak, hanem azért is, mert az egyik kedvenc színészem kapta a főszerepet. Benedict Cumberbatch nevét és személyét a BBC Sherlock sorozatával ismertem és szerettem meg. Gondolom így már érthető, miért őrültem meg és örültem egyszerre, mikor végre megnéztem a filmet…

Frissen és üdén

2017.03.22. 14:33, picipandaa
Címkék: oldal design tervek
http://geekpanda.gportal.hu/portal/geekpanda/upload/768556_1490190852_01197.png

Végre, végre, végreee! Pandus visszatér a geekpanda szerkesztésébe! Ennek lehet, csak én örülök ennyire, viszont már tűkön ültem, hogy feltehessem a designt, ami egyébként nem az én művem. Egy nagyszerű leányzót bíztam meg, és mindent rábíztam. Tudtam, hogy bármit is alkot, imádni fogom, az ő stílusa áll hozzám a legközelebb talán perpillanat, és őszintén szólva levett a lábamról! Abban is biztos voltam, hogy valami semleges design-ra van szüksége a geekpandának, mert nem látok túl az Overwatch-on, és kellett valami friss, valami új, valami szuper, ami kirángat ebből az állapotból, hogy az oldal tényleg úgy működhessen, ahogy az a kezdetkben is el lett tervezve. Tehát hatalmas shutout Jucinak, mert imádom, és rendkívül üdítő végre egy ennyire király külsejű blogot szerkeszteni!

Mint említettem korábban, változások jönnek. Az oldalt eleve úgy terveztem, hogy a játékok mellett írok filmekről, sorozatokról, hasznos programokról, és igazából ezen kívül akármiről, ami titeket és engem is érdekel. Az, hogy összekapcsoltam a youtube csatornával a blogot, kicsit összezavart ezzel kapcsolatban. Lényegében csak azokat a dolgokat posztoltam, aminek valamilyen szinten köze van a csatornához, és ilyen lesz is még, nem tagadom, jó érzés, hogy itt is tudok mutatni újat embereknek (például a demok). Azonban mindezek mellett tényleg szeretném hangsúlyosabbá tenni a filmes-sorozatos tartalmat.

Sok mindent szeretnék változtatni még, az oldalsávot is át akarom alakítani, valamint több modult és leírást szeretnék hozni. Azt viszont már most tisztázzuk: nem fogok kritizálni! Ha leírok valamit, nem akarom, hogy nyers tényként fogjátok fel, csupán az én nézőpontomból közelítem meg, és a gondolataimat írom le, a véleményemet a témákkal kapcsolatban. A saját tapasztalataimat osztom meg. Ha pedig valaki nem ért velem egyet, azzal nincs az égvilágon semmi gond! De... ha nekem esik valaki, bárki, hogy neki márpedig igaza van, és ezek a ténykeg, és én ezt rosszul gondolom vagy látom, az inkább, mielőtt ezt megtenné, zárja be a blogot, mert ott már tényeket fogok felsorakoztatni. Remélem, ilyenre nem kerül sor, csak szerettem volna erre is felhívni a figyelmet, rengetegszer tapasztaltam ezt, és nem nagyon tűröm el, amikor a véleményem miatt vagyok támadva, és légbőlkapott infókkal próbálják alátámasztani az igazukat, amit bármikor meg lehet cáfolni.

Továbbra is lesznek leírások, vélemények és bemutatók játékokból, remélhetőleg stream és videó formájában is, nem csak írásban, de ehhezz még sok-sok tesztelésre van szükség. Hamarosan jövök, és igyekszem nem eltűnni szó nélkül!

Addig is: Legyetek rosszak, és doromboljatok sokat! ;)

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |